Webshop laten bouwen?

Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk én goed vindbaar!

Webshop laten bouwen

Het ontwerpen en online zetten van een shop is het begin. Het begin van jouw online business! Dit moet dus goed zijn! Daarom begin ik altijd met een gesprek waarin wij gaan kijken wat voor soort webshop het best bij jou past. Hoe moet deze er uit zien? Wat zijn jouw doelen? Wie zijn jouw klanten en wat vinden zij belangrijk? Als jouw visie duidelijk is ga ik voor je aan de slag!

Google

Een webshop hebben zonder dat deze vindbaar is op google heeft natuurlijk geen enkele zin. Daarom is bij het webshop pakket áltijd het “google pakket” inbegrepen. Ik lever iedere webshop geindexeerd én geoptimaliseerd voor google op.

Google geoptimaliseerd
Webshop laten maken
Webshop laten bouwen Groningen
Website

Hoe ziet jouw shop er uit?

Dat is aan jou! De layout van jouw webshop bepalen we samen. Klik op (een van) onderstaande producten om te zien hoe een lay-out van een product er uit kan zien. Dit kan echter veel uitgebreider of juist veel minder uitgebreid. Dit is helemaal aan jou!

Wat is inclusief?

Ik werk met transparante prijzen en duidelijke pakketten. Geen gekke kosten achteraf en geen kleine lettertjes, maar een duidelijk pakket.

Bestel je een webshop? Dan krijg je een webshop. Dit betekent een online winkel in jouw huisstijl, naar jouw smaak waar producten op bekeken, uitgezocht en betaald kunnen worden. Ook het optimaliseren voor google doe ik voor je.

Het schrijven van de teksten, het aanleveren van productspecifieke foto’s en het aanleveren van prijzen is aan jou.

Producten

Is jouw webshop opgeleverd? Dan heb ik een maximum van 25 producten voor je online gezet. Heb je (veel) meer producten? Geen paniek! Ik leer je hoe je, direct of in de toekomst, producten kunt toevoegen, aanpassen of verwijderen.

Tips & Tricks

Uiteraard geef ik een aantal tips & tricks over hoe je deze teksten het best kunt schrijven voor de vindbaarheid op google, maar het schrijven van de teksten doe je zelf. Ik lees de teksten uiteraard na en geef feedback indien gewenst. Maar jij kent jouw klanten het best en weet wat je ze wilt vertellen!

Foto's

De opmaak van jouw website verzorg ik. Hier horen ook een aantal foto's bij. Echter ben jij zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van product specifieke foto's. Net als de teksten verwacht ik dat je deze zelf aanlevert zodat deze goed en mooi in de shop weergegeven kunnen worden.

Google

Ik laat iedere webshop indexeren door google: Je bent vanaf dat moment vindbaar. Ook zorg ik dat je een google analytics en google adwords account krijgt en deze geïmplementeerd zijn in jouw website. Tot slot zorg ik voor een google my business vermelding.

Responsive

Iedere site en shop wordt responsive opgeleverd. Responsive betekent heel simpel dat jouw website zowel op een computer als op een telefoon en tablet goed werkt. Aangezien de meeste mensen een website op een telefoon bekijken, is dit erg belangrijk!

Huisstijl

Heb je een huisstijl? Dan zorg ik dat jouw website deze huisstijl reflecteerd. Nog geen huisstijl? Geen zorgen! Deze creër ik graag voor je. Uiteraard in samenspraak met jou!

CMS

Het content management systeem dat wordt gebruikt is wordpress. Iedere site wordt gebouwd binnen een betrouwbaar thema die regelmatig geupdate wordt.

Social media integratie

Op iedere website worden de verschillende social media kanalen geïntegrteerd. Mensen kunnen op deze manier makkelijk jouw pagina's liken maar ook bijvoorbeeld producten delen op deze verschillende kanalen.

Neem contact op!

Wat is exclusief?

Er zijn dingen die niet bij het pakket in zitten. Om verwarring te voorkomen, staat hier onder uitgelegd wat er bij komt.

Webhosting

Webhosting doe ik niet. Het kan zijn dat je al een webhoster hebt gekozen. Het kan ook zijn dat je dit nog niet gedaan hebt. In beide gevallen kijken we samen wat de beste oplossing is: Blijven bij de webhost die je hebt, of overstappen naar een webhost die beter bij jouw wensen past. Afhankelijk van wat voor website je wilt, kiezen we een geschikte host. De kosten hiervan zijn variabel

Aankoop URL

Een website heeft natuurlijk een URL nodig. Deze URL betaal je jaarlijks. Misschien heb je er al een, misschien nog niet. Het aanschaffen van een URL (en evt. webshosting) zit bij het pakket in. De kosten van de URL (en webhosting) zitten neit bij het pakket in.
Het eerste jaar kost een URL nog erg weinig. Meer dan een euro gaat het niet zijn. De daaropvolgende jaren betaal je gemiddeld 9 euro voor een .nl adres.

Betaalplatform

In de wesbhop wordt een aankoop uiteraard afgerekend. Om de betaling te kunnen uitvoeren moet je een betaalplatform kiezen. Ook maak je de keuze op welke manier mensen allemaal kunnen betalen. Aan betalingen zitten kosten verbonden. Meestal is het betaalplatform gratis, maar de kosten per transactie niet. Uiteraard zijn deze kosten niet meegenomen in de kosten van de webshop.

Eventuele extra's

Het kan zijn dat jij hele specifieke wensen hebt met betrekking tot jouw webshop. De meeste opties zijn inbegrepen. Heb je iets heel specifieks? Een wens waarvoor een betaalde plugin is vereist bijvoorbeeld? Dan zal ik dit eerst met jou bespreken: De kosten én het alternatief. Jij beslist of deze wens vervolgens uitgevoerd wordt of niet.

Meertalig

Wil jij een meertalige site? Dat is geen probleem! Jouw website kan makkelijk en snel vertaald worden. Voor een meertalige site moet er een (betaalde) extentie op jouw site geïnstalleerd worden en moeten de pagina's worden gekopieerd en vertaald worden. Graag ga ik met je in gesprek over een meertalige webshop.

Teksten

Uiteraard geef ik een aantal tips & tricks over hoe je deze teksten het best kunt schrijven voor de vindbaarheid op google. De teksten schrijf je echter zelf. Jij bepaald wat je tegen jouw klant wilt zeggen en op welke manier je dit wilt doen. Heb je helemaal geen zin in het zelf schrijven van teksten? Dan kan ik je daarbij helpen. Afhankelijk van de hoeveelheid tekst zit hier een bepaalde meerprijs aan verbonden.

Productspecifieke foto's

Ik heb geen foto's van jouw producten. Deze moet je zelf aanleveren. Zorg dat je per product minimaal 3 foto's aanlevert en duidelijk maakt welke foto's bij welk product horen.

Neem contact op!